banner

Hőszigetelő fémfesték- megbízható hővédelem a fémfelületű épületeknek

Elsősorban csarnokok, ipari épületek, valamint azok tetői esetében használnak gyakran fémfelületeket, melyekkel azonban nem csak dolgozni nehéz, de utólag a hővédelem is komoly feladat esetükben. Természetes, hogy a precíz kivitelezés legalább olyan fontos, mint az esztétikus külső, a tökéletes működés, és persze az ehhez szükséges energiafelhasználás minimalizálása.

A probléma ez utóbbival jelentkezik, ugyanis a fémtetők, fémcsarnokok alapanyagukból adódóan nagyon gyorsan felmelegszenek a nyári időszakban, de az időjárás viszontagságaira, a vízre és az ásványi sókra is negatívan reagálnak.

Amennyiben fémfelületekkel kombinált épület tulajdonosa, biztosan felmerültek már Önben is a következő kérdések:

 • Hogyan tehetné a belső mikroklímát kellemesebbé, a dolgozók számára elviselhetőbbé?
 • Miként akadályozhatná meg nyaranta a túlzott felmelegedést?
 • Megvalósítható a fémfelületek hővédelmével egyidejűleg a karbantartás is?

A megoldást a ThermoShield TopCoat fémfelület hőszigetelő fémfesték jelenti, mellyel

 • Megoldhatja a hővédelmet
 • Akár 15 éven keresztül tartósan szolgálja kényelmét a bevonat.
 • A korrózió elkerüli a fémfelületeket.
 • A fémfesték távoltartja a nedvességet a fém alkotóelemektől.

Hogyan műküdik a ThermoShield TopCoat bevonat? Milyen előnyökkel jár használata?

 • A már hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő fémfesték kerámiagömböket tartalmaz, melynek kötőanyagába ágyazva gondoskodnak azok a hővédelemről. A nap sugarainak 85% -át visszaveri a bevonat, ezzel lehetővé teszi, hogy a belső mikroklíma hűvösebb legyen, amivel sok energiaköltség spórolható meg.
 • További előnye, hogy a kötőanyag magába szívja a nedvességet a reggeli levegőből, és a nap folyamán párologtatja azt, ezzel hűtve a bevont felületet, és magát az épületet. A ThermoShield TopCoat használatával akár nyolc fokkal kevesebb is lehet a belső terekben, mint egyébként.
 • Mivel elmarad a fém túlzott felmelegedése, így nem kell a repedezés problémájával sem számolni.
 • A fém esetében komoly gondot okoz a  korrózió, mivel azonban a festék a nedvességet távoltartja, így esélye sincs a rozsdának, de a mohák, zuzmók, algák és gombák sem találnak táptalajt a nedvesség hiányában.

Hogyan viheti fel a kívánt fémfelületre a ThermoShield termékét?

Nincs szükség semmilyen bonyolult műveletre, egészen egyszerűen egy hagyományos festékként használható a bevonat. Akár házilag is kivitelezhető vele a munka, hiszen szórópisztollyal, ecsettel, vagy hengerrel megoldható az. Alapozás nélkül, azonnal használhatja a terméket, amelyet 4000 színben érhet el, így biztosan talál majd igényeinek megfelelőt.

Miért éri meg a ThermoShield TopCoat mellett döntenie?

A már felsorolt előnyöket minden fémből készült alapanyag esetében élvezheti, és nem kell attól tartania, hogy akár már jövőre újra felújítási munkálatok válnak szükségessé. A változatos színekben beszerezhető bevonat 15 éven keresztül lehetővé teszi, hogy a fémből készült épületelemek maximális hővédelme megvalósuljon. Ez nem csak a fém szempontjából időtálló minőség miatt fontos, hanem a hővédelemmel együtt megvalósuló energiamegtakarítás okánál fogva is.

A ThermoShield TopCoat területén már számtalanszor bebizonyította hatékonyságát, s megbízható minőséggel áll a vásárlók rendelkezésére.

Tudja meg, hogy mennyibe kerül, MOST:

Név (kötelező)

E-mail (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Település:

Festendő felület négyzetméterben

Hőszigetelőfesték alkalmazásának helye, Kérem válasszon a legördülő listából:

Egyéb a felhasználással kapcsolatos kérdés, megjegyzés: