banner

ThermoShield kültéri falfesték amely hőszigetel akár 15 évig!

Tudta, hogy havi kiadásait nagymértékben megnöveli az, hogy milyen nedvességtartalommal bírnak otthonának falai?

Tény sajnos, hogy a magyarországi ingatlanok nagy része rendkívül rosszul szigetelt. Minden évben családok ezrei dobnak ki az ablakon komoly összegeket a fűtésre, és a nyári időszakban a hűtésre ahelyett, hogy alaposan átgondolt döntésekkel, a megfelelő módszer megtalálásával tennének a lakás kifogástalan hőszigeteléséért. Létezik pedig megoldás arra, hogy nagyobb beruházások és munkálatok nélkül egyszerűen tehessen a hideg és a meleg elleni védelem érdekében is.

Thermoshield Exterieur- homlokzati hőszigetelő bevonat a NASA fejlesztésein alapulva

  • Nincsenek többé nedves falak, amelyek rontva otthona hőszigetelését felesleges kiadásokat eredményeznének.
  • Segít kiszárítani a falakat, aminek hatása végső soron az energiamegtakarításban mutatkozik meg.
  • Időtálló minőségével évekig gondoskodik arról, hogy a homlokzat ízléses legyen.

Szeretne tenni annak érdekében, hogy az első festés is tökéletes végeredménnyel záruljon, és a jövőben ne kelljen akár egy év múlva újra festékre költeni? Fontosnak tartja, hogy egy egyszerű bevonattal hatékonyan tegyen az energiamegtakarítás, valamint a hőszigetelés érdekében? A ThermoShield kültéri bevonat mindehhez a lehető legjobb választásnak bizonyul! Jb étterem 2012 (2)

Korunk problémája; az energiamegtakarítás

Azt valószínűleg ingatlantulajdonosként jól tudja, hogy a megfelelő kialakítással sokat spórolhat a fűtésszámlákon. Tény azonban, hogy nagyon sok ingatlan nem felel meg azoknak a követelményeknek, melyek az energiamegtakarítást lehetővé tennék. Mivel az energiaárak, a fűtőolajra, gázra fordítandó kiadások nagy valószínűséggel nem fognak csökkenni a jövőben, így érdemes a fogyasztáson változtatni, ennek pedig legjobb módja a megfelelő hőszigetelés.

Hagyományos hőszigetelés contra ThermoShield

Kevesen tudják, hogy a hagyományos hőszigetelés sok esetben nem engedi a nedvességet távozni a falból, így az rontja annak hőtechnikai jellemzőit. Már akár 5-7 %-os nedvességtartalom hatására is 50 %-os energiavesztéssel kell számolni, ami a rendszeres havi költségek szempontjából cseppet sem elhanyagolható szempont.

A hőszigetelés korszerű megoldásával, a ThermoShield rendszerrel gyakorlatilag egy egyszerű thermokeramikus bevonat kerül a falra, mely a napsugarak 85 %-át visszaveri, ezáltal nyáron lehetővé teszi a kellemes belső mikroklíma megteremtését. További előnyeit télen lehet tapasztalni, amikor ugyanis a falak kiszárításával melegebbé teheti otthonát, hiszen így a hő nem fog távozni abból olyan könnyen. Mindezt ráadásul 15 éven keresztül garantálja a termékcsoport anélkül,hogy újrafestésre lenne szükség.

ThermoShield hőszigetelő festék ár itt >>

Hővédelem a nyári időszakban Exterieur homlokzati festékkel

Az elmúlt évek tikkasztó nyarait megtapasztalva bizonyára Ön sem vágyik másra, mint hogy otthona kellemes hőmérséklettel várja a forró napokon is. Míg korábben ezt kizárólag a légkondicionáló berendezéssel, és a vele járó folyamatos energiafelhasználással lehetett csak elérni, addig mára rendelkezésre áll a ThermoShield kerámia hőpajzs, amelyben a kerámiagömböcskék teszik lehetővé a napsugárzást szinte teljes egészében történő visszaverését. A gömbhéjakon megtörő hősugarak gyakorlatilag nem érik a ház falait.

Különleges összetevő a hőszigetelés javításáért

Nem csak a kerámiagömbök miatt bír a termék kiváló jellemzőkkel, hanem a kötőanyagnál fogva is. Az anyag a kinti reggeli páratartalmat magába szívja, s azt a nap folyamán folyamatosan párologtatja el, ezáltal hűti a házat, valamint a tetőket. Akár* 5-8 fokos hőmérséklet csökkenés is észlelhető az ingatlanokban, miután tetejüket, vagy homlokzatukat a ThermoShield kültéri hőszigetelő festékkel kezelték. (*Az energiamegtakarítás lehetséges mértékéről konzultáljon kollégánkkal)

Hőszigetelés télen- fizessen kevesebbet a fűtésre!

A nyári hőmérséklet csökkentés mellett természetesen jogos elvárás egy hőszigetelő festéktől, hogy a téli melegről is gondoskodjon. Ezt a ThermoShield a következőképpen éri el:

  • A falak kiszáradnak hatására, így kevesebb energiával valósítható meg a helyiségek felfűtése.
  • Kialakításának köszönhetően az ásványi sók nem károsítják a vakolatot.
  • Penészgátló hatásánál fogva nem kell számolni a penészgombák megjelenésével.
  • A kevesebb energiaráfordítás kisebb fűtésszámlákat eredményez .

Időtálló minőség akár 15 éven keresztül!

A málló vakolat, a felhólyagosodott falak, vagy az elszürkült, színüket vesztett felületek cseppet sem bizonyulnak szép látványnak. Nem csak vizuális szempontokat érdemes azonban figyelembe venni akkor, ha kültéri falfesték választásról van szó, hanem azokat a hőtechnikai jellemzőket is, melyekkel energiamegtakarítást lehet elérni- akár egyetlen festéssel. A ThermoShield mindezt lehetővé teszi, mégpedig 15 éven át!

Miért érdemes tehát a homlokzati hőszigetelő bevonat mellett döntenie? Lássunk 7 olyan érvet, melyek garantáltan meggyőzik majd Önt is!001

1. Védelem az UV-sugárzással szemben

A festékben megtalálható kerámiagömböcskék a nap sugarainak akár 85 %-át képesek visszaverni, így a színek akár 15 éven keresztül szépek, élénkek maradnak.

2. Tartós színek

A Titanium Dioxid és Aluminium Tri-Hydrat pigmenteknek köszönhetően a színek évekig változatlanok maradnak, és ha javításra is van szükség, az anélkül valósítható meg, hogy észrevehető lenne.

3. Természetes öntisztulás

Mivel a homlokzati hőszigetelő festék kerámiagömböcskéi miatt nem képez teljesen sima felületet, így a szennyeződések kevésbé képesek lerakódni azon. A felület nem töltődik fel statikusan, ennek is köszönhető a szennyeződésekkel szembeni ellenállás. Amennyiben mégis lerakódna rajta némi szennyezőanyag, az akár tisztítószer és víz keverékével könnyedén tisztítható, a lemosással történő dörzsölésnek ellenáll a felület.

4. Ellenállás a vegyi hatásoknak

Kevés olyan homlokzati festék van, amely ellenállna a szmognak, a savaknak, az ózonnak, a sónak, de a ThermoShield tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek.

5. Nem repedezik

Mivel a NASA által fejlesztett alapanyag nagy rugalmassággal rendelkezik, így csökken a repedezés kockázata, vagyis ellenálló bevonatot képez az anyag a falfelületeken.

6. Penészmentesség, algásodással elleni védelem

Gyakran okoz gondot a homlokzaton a mohák, gombák, zuzmók és algák megjelenése. A ThermoShield méreg nélkül nyújt védelmet ezekkel szemben, mégpedig nedvességszabályozó hatásának köszönhetően.

7. Vízálló bevonat

A jégeső, a hó, a záporeső sem okoz gondot, ha a ThermoShield korszerű alapanyagát használja, hiszen nem csak mint hőpajzs véd a meleg és a nedvesség ellen, de már a falban levő nedvesség elszállításáról is gondoskodik.

A homlokzati, kerámiagömböket tartalmazó festék egyszerűen felvihető a falra, így akár saját maga is elvégezheti segítségével a homlokzati festést. Válassza a megbízható minőség és a korszerű technológia vonzó kettősség a ThermoShield festékek személyében!

Tudja meg, hogy mennyibe kerül, MOST:

Név (kötelező)

E-mail (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Település:

Festendő felület négyzetméterben

Hőszigetelőfesték alkalmazásának helye, Kérem válasszon a legördülő listából:

Egyéb a felhasználással kapcsolatos kérdés, megjegyzés:

ThermoShield hőszigetelő festék ár itt >>