banner

Hőszigetelő tetőfesték a felmelegedés és a hideg ellen

Gondot okoz otthonában a forróság, és a tetőtérben még elviselhetetlenebb a meleg a tikkasztó nyári napokon? Megelégelte, hogy a légkondi használatával kiadásai csak tovább nőnek hónapról-hónapra? Felejtse el a felmelegedés kellemetlenségeit, hiszen van megoldás a problémára!

A TopShield hőszigetelő festék lehetőséget biztosít arra, hogy otthona a tető irányából is védett legyen a nap melegével szemben. Természetesen nem csak a forróság, hanem a hideg elleni védekezés is fontos, e szempontból is számíthat a már számtalanszor bizonyított termékre.

Akár* 8 fokkal melegebb lehet otthonában a téli időszakban!

Hogyan lehetséges ez?

Napjaink energiaárait látva valóban nem mindegy, mennyit kell otthona fűtésére fordítani, de a tető felől távozó hő bizony igencsak megnehezíti a spórolást. Gondolt már arra, hogy miért fizetne többet a fűtésért, ha lehetősége van takarékoskodásra is?

Szigetelés- de hogyan?

Elsőként minden bizonnyal a tető szigetelése jut eszébe. Nem mindegy azonban, hogy milyen módszert választ erre, hiszen a hagyományos szigetelési megoldások nem csak csillagászati összegekbe kerülnek, de komoly munkálatokkal is járnak. Az általában alkalmazott szigetelőanyagok csak lassítják a hőáramot, azonban megállításukra nem alkalmasak. Érdemes tehát erre annyit költenie?

Légkondi a nyári forróságban?

Legtöbben a tikkasztó hőség ellen a légkondicionáló berendezést választják, melyből valóban széles választék megtalálható már a piaci kínálatban. Bár tény, hogy a korszetű technikának köszönhetően a gyártás során igyekeznek energiatakarékos készülékeket előállítani, de így is legalább 7-8000 forintos többletkiadást jelent, ha légkondival teszi elviselhetővé a belső mikroklímát. Mindemellett nem beszéltünk még arról, hogy sokan nem is viselik jól a légkondi használatát, tehát egészségügyi szempontokat is érdemes mérlegelnie.

Hogyan biztosítja a hőszigetelést a TopShield hőszigetelő festék?

Kötőanyagába mikroszkopikus méretű kerámiagömbök kerültek beágyazásra, amelyek a napsugárzásnak akár 85%-át is képesek visszaverni. A hőelosztás elősegítésével, valamint a hő visszaverésével a tető gyakorlatilag nem tud felmelegedni.

Milyen tulajdonságok írhatóak még a TopShield termékek előnyére?

 • Már 0,5 mm vastagon felhordva is biztosítja a hőszigetelést.
 • Oldószermentes, tehát káros anyagok kipárolgásától nem kell tartania.
 • Gyorsan szárad, könnyű dolgozni vele.
 • Alkalmas tetőcserepekre, fémre, palára, de zsindelyborítástú tetőkre is. (Fontos tudnia, hogy legalább 6%-os lejtésűnek kell lennie a tetőnek! )
 • Segítségével kiegyenlíthetőek a cserepek egyenlőtlenségei, vagyis látványos eredmény érhető el vele esztétikailag is.
 • Több, mint 4000 színárnyalat közül választhat.
 • Színtartósság jellemzi, az apróbb hibák könnyedén javíthatóak.
 • Víz és tisztítószer segítségével eltávolíthatóak róla a szennyeződések.

Hogyan vihető fel a kívánt felületre a bevonat?

Mielőtt azt gondolná, hogy speciális ismeretekre van szükség használatához, ismerje meg, milyen egyszerűen alkalmazható a bevonat!

Házilag is megoldhatja használatát, ugyanis csak hengerre, szórópisztolyra, vagy ecsetre lesz szüksége hozzá, így még a szakemberre fordítandó összeget is megspórolhatja a TopShield választásával!

Miért érdemes még a TopShield hőszigetelő festék mellett döntenie? Ha nem volt elég az eddigiekben felsorolt számos előny, nézzünk még néhányat, melyek a bevonatra jellemzőek!

 1. Nem ereszti át a vizet, így mindazok a savak és sók, amelyek az esőben megtalálhatóak, nem károsítják a bevonattal fedett felületet.
 2. Véd az UV-sugárzás, az ózon, a szmog és a savak káros hatásaitól.
 3. Szárazon tartja az építőanyagokat még jelentős mennyiségű eső, vagy hó esetében is.
 4. Rugalmasságának köszönhetően nem repedezik.
 5. Nem telepednek meg rajta a mohák, zuzmók, gombák és algák, ezzel elkerülve a tetőn általában megjelenő zöld foltokat.

Négyzetméter alapján kiszámolható, mennyi festékre lesz szüksége ahhoz, hogy a kívánt felületet befedje, s ezzel szigetelje. Tudja meg, mennyi megvásárlása kell otthona belső mikroklímájának kellemesebbé tételéhez, és a hosszú távú energia megtakarításhoz!

Tudja meg, hogy mennyibe kerül, MOST:

Név (kötelező)

E-mail (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Település:

Festendő felület négyzetméterben

Hőszigetelőfesték alkalmazásának helye, Kérem válasszon a legördülő listából:

Egyéb a felhasználással kapcsolatos kérdés, megjegyzés:

(*Az energiamegtakarítás lehetséges mértékéről konzultáljon kollégánkkal)