banner

ThermoShield GVH büntetés, mi az igazság?

Megtévesztő kampánnyal csábította a vásárlókat a ThermoShield?

Sokan kérdezik, hogy az alábbi tartalmú közleménynek mi a valóságalapja:

A ThermoShield festékcsalád forgalmazója, a Czinege és Fiai Kft. megtévesztő információkat közölt a festékekkel elérhető hatásról. A nagyszámban megtévesztett vásárlók miatt 1 750 000 forintos bírságot szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal a cégre.

A vállalkozás azt állította a festékről, hogy segítségével megszüntethető a lakásokban gyakran előforduló penészesedés és a speciális összetevőknek köszönhetően jelentős energia-megtakarítás érhető el annak használatával. A házi poratka elleni küzdelemben is eredményeket ígért a cég, és így az ebből fakadó allergiás megbetegedések megelőzését is a festéknek tudta be. Mivel az ingatlantulajdonosok gyakran éppen ezekre a problémákra keresnek megoldást, ezért sokan tették le a voksot a megtévesztő módon reklámozott festékcsalád mellett.

A Czinege és Fiai Kft. cikkekkel, vizsgálati jegyzőkönyvekkel és tanulmányokkal igyekezett alátámasztani a ThermoShield hatékonyságát, de olyan bizonyítékok nem kerültek napvilágra, melyek egyértelműen indokolták volna a penészesedés megelőzését és az elérhető energia megtakarítás lehetőségét. Ugyan csökkenthető a festékkel a penészesedés kialakulása, de a hirdetett teljes védelemre nem alkalmas a termék. Hasonlóképpen az energia megtakarítás sem vezethető vissza a ThermoShield összetételére és az általa nyújtott védelemre.

Mivel a 2011. január 1. és 2012. szeptember 28. közötti kampány során a forgalmazó cég nagyszámú fogyasztót ért el a megtévesztő információkkal, így a Gazdasági Versenyhivatal e súlyosító tényezők figyelembe vételével szabta ki az 1 750 000 forintos bírságot a Czinege és Fiai Kft.-re.

Forrás: ThermoShield vélemény ?

Na most akkor az van, hogy ez a büntetés egy hamis és félrevezető állításokon alapuló rágalomhadjárat része, ha tetszik kicsúcsosodása. Tudjuk, hogy kik állnak mögötte, és aki mögötte állnak azok is tudják, hogy ismerjük őket. A küzdelmet nem adjuk fel, ezek a támadások csak megerősítenek bennünket a hitünkben.

Arról a pár aktakukacról pedig akik a GVH adófizetők pénzéből feltartott irodákban meresztik ….. **censored**, megvan a véleményünk. Nekik lehet könnyebb az adófizetők pénzét elcseszni, mint megkeresni.